Székrekedés - puffadás - Izomgyogyasz

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Nagyon fontos, hogy vizsgáltassa ki magát belgyógyásszal, s csak azután jöjjön el hozzám!!!
A has tematikus masszázsával kezdem a gyógyítást. Mert az esetek java részében, az emésztő rendszer valamely szakasza renyhén működik, különböző okok miatt. Melyek lehetnek fizikai, lelki, és egyéb betegségből fakadóak. Így a belek nehezen képesek emészteni, és továbbítani, a táplálékot. A beragadt étel okoz puffadást, emésztési zavarokat, ezáltal a szervezet Önmagát mérgezi. Az érintettek, többségükben a nők közül kerülnek ki.

Tapasztalatom alapján a 1-3 kezelésből 80-100%-os javulást lehet elérni. Több  páciensem gyerekkora óta székrekedéssel küzdött. Ha már hetente kétszer volt széklete, nagyon boldogok voltak. Ma már naponta járnak vécére:)))Az elfogyasztott ételnek legkésőbb 20 óra alatt ki kell ürülnie.

Reflux gyógyítást is vállalok

A székrekedés okai a következők lehetnek: Hangsúlyozom,hogy ezek az okok az esetek 80%-ban okoznak problémát!!!

-pajzsmirigy alulműködés(nőknél, a nemi ciklus okozhat változást)

-inaktív életmód (hasi vérellátási pangás)

- felszínes légzés( ha hasi légzést végzünk az emésztőrendszert stimuláljuk)

-lelki állapot

-nyomelem hiánya, bélflóra renyhesége, vírusos fertőzés,

Az érintett szervek,(gyomor, hasnyálmirigy, epe, vastagbél,vékonybél)gerincből kilépő idegeit is fontos stimulálni, mély masszázzsal hogy több inger jusson a működésükhöz. Ez az egyik legfontosabb!!!

Nagyon fontos, hogy éjfél előtt aludjunk el, hogy az idegrendszerünk  pihenjen.

A puffadás refluxot is okozhat. Gyakran ez esti órákban fordul elő, de a napi folyamatos puffadás  sem ritka. Ne felejtsük el a szervóra működését, amely szerint az emésztésünk reggel a legaktívabb.

A csuklás a rekeszizom hirtelen összehúzódásából fakad, mely akár órákig is eltarthat. Leggyakrabban étkezés után kezdődik, az idegrendszer furcsa reakciója miatt. Nagyon fontos, hogy hasi légzéssel erősítsük a rekeszizmunkat. Ha csuklási rohamunk van, tartsuk vissza lélegzetünket 5-6x 10 másodpercig.

Tehát a régi bölcsesség alapján táplálkozzunk. Reggel, mint egy király, délben, mint a polgár, és este, mint egy koldus.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz