Gyógytornászok - Izomgyogyasz

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Balla Dóra
Gyógytornász
+36 70 / 389-8770
Budapesten a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem,diplomás gyógytornászként 2009-ben.
Orvos édesanyám révén, már kisgyerek koromban kapcsolatba kerültem az egészségüggyel, és nap mint nap láttam, hogy milyen jó érzés segíteni a beteg embereken.
Az életem során mindig nagy  szerepet játszott a sport és a mozgás.Talán nem véletlen, hogy  a gyógytornász  pályát választottam.
Nagyon szeretem a szakmám és hívatásomnak tekintem. Célom, hogy minél több emberrel megismertessem a gyógytorna  jótékony hatását, mely által nem csak testileg, de lelkileg is jobban érezhetjük magunkat.
Hatékonyan kezelem a gerincbántalmakat, ízületi panaszokat, valamint traumatológiai és neurológiai kórképeket is.
Úgy gondolom, hogy nem csak abban az esetben kell gyógytornászhoz fordulnunk, ha már kialakultak a panaszaink, hanem megelőző jelleggel gyógytornázni járunk.
Amennyiben bármilyen mozgásszervi panasza van, vagy  csupán kérdése lenne, keressen bátran.
Grezner Mónika
Gyógytornász
+36 70 / 389-8770
A Magyar Paralimpiai Csapat gyógytornásza, porckorongsérv specialista, McKenzie-terapeuta (A, B, C)
A SOTE elvégzése előtt profi sportolóként sérüléseim kapcsán ismerkedtem meg a gyógytornával, számomra bizonyította hatásosságát! Jelenleg kifejezetten a gerincoszlop ágyéki és nyaki szakaszán kialakult GERINCSÉRV (porckorongsérv) gyógyításával foglalkozom.
A gerincsérv egyre gyakoribb betegséggé vált, oka pedig a mozgásszegény életmód, a hirtelen megerőltetés, emelés, hajlongás vagy a rossz testtartásban történő hosszas üldögélés. Az általam nyújtott komplex kezeléssel a gerincsérv tünetei nagyon HATÉKONYAN kezelhetőek és megelőzhető a műtéti úton történő gyógyítás. A személyre szabott gyakorlatokkal és tanácsokkal, rendszeres utókezeléssel és a passzív életmód megváltoztatásával elkerülhető a gerincsérv kiújulása is.
Sikerrel használom a Kinezio tape-et, mellyel meghosszabbítható a kezelésem hatása, napi 24 órában hatással van a gyógyítandó testrészre.
Előzetes egyeztetéssel tudom fogadni Vendégeimet hétköznap 14 órától, valamint hétvégén

+36 70 / 389-8770

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz